FŇĎoldal2 √©jszak√°s Wellness utalv√°ny3 √©jszak√°s Aj√°nd√©kutalv√°nyAj√°nd√©kutalv√°nyok h√©tk√∂znapWellness utalv√°nyok h√©tv√©g√©n
Foglaljon akci√≥s sz√°ll√°st itt, foglal√°si d√≠j n√©lkl√ľl. √Ėn mindig a sz√°ll√°shelynek fizet!
Hotel keresés
Booking.com
Hívjon bizalommal!
+36 (1) 277-96-14
Partnereink
Akciós csomagok - Itt biztosan megtalálja...www.akcioscsomagok.hu
 
Akciós csomagajánlatok - Nálunk jó helyen jár...https://akcioscsomagajanlatok.hu
 
Itt elmondhatja véleményét...www.wellnesshotelvelemenyek.hu
 
SZ√ČP k√°rtya
 

Adatkezelési Szabályzat



Az Adatkezel√©si Szab√°lyzat a mindenkori hat√°lyos jogszab√°lyok alapj√°n ker√ľl kialak√≠t√°sra.

A Hoteltel Kft, mint adatkezelŇĎ kijelenti, hogy az adatkezel√©s sor√°n a rendelkez√©s√©re bocs√°tott szem√©lyes adatokat minden esetben a hat√°lyos jogszab√°lyoknak eleget t√©ve kezeli, gondoskodik azok biztons√°g√°r√≥l, megteszi azokat a sz√ľks√©ges technikai √©s szervez√©si int√©zked√©seket, amelyek a vonatkoz√≥ jogszab√°lyok betart√°s√°hoz sz√ľks√©gesek.

Fogalommeghat√°roz√°sok



1. ‚Äěszem√©lyes adat‚ÄĚ: azonos√≠tott vagy azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©lyre (‚Äě√©rintett‚ÄĚ) vonatkoz√≥ b√°rmely inform√°ci√≥; azonos√≠that√≥ az a term√©szetes szem√©ly, aki k√∂zvetlen vagy k√∂zvetett m√≥don, k√ľl√∂n√∂sen valamely azonos√≠t√≥, p√©ld√°ul n√©v, sz√°m, helymeghat√°roz√≥ adat, online azonos√≠t√≥ vagy a term√©szetes szem√©ly testi, fiziol√≥giai, genetikai, szellemi, gazdas√°gi, kultur√°lis vagy szoci√°lis azonoss√°g√°ra vonatkoz√≥ egy vagy t√∂bb t√©nyezŇĎ alapj√°n azonos√≠that√≥;



2. ‚Äěadatkezel√©s‚ÄĚ: a szem√©lyes adatokon vagy adat√°llom√°nyokon automatiz√°lt vagy nem automatiz√°lt m√≥don v√©gzett b√°rmely mŇĪvelet vagy mŇĪveletek √∂sszess√©ge, √≠gy a gyŇĪjt√©s, r√∂gz√≠t√©s, rendszerez√©s, tagol√°s, t√°rol√°s, √°talak√≠t√°s vagy megv√°ltoztat√°s, lek√©rdez√©s, betekint√©s, felhaszn√°l√°s, k√∂zl√©s tov√°bb√≠t√°s, terjeszt√©s vagy egy√©b m√≥don t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tel √ļtj√°n, √∂sszehangol√°s vagy √∂sszekapcsol√°s, korl√°toz√°s, t√∂rl√©s, illetve megsemmis√≠t√©s;



3. ‚ÄěadatkezelŇĎ‚ÄĚ: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy b√°rmely egy√©b szerv, amely a szem√©lyes adatok kezel√©s√©nek c√©ljait √©s eszk√∂zeit √∂n√°ll√≥an vagy m√°sokkal egy√ľtt meghat√°rozza; ha az adatkezel√©s c√©ljait √©s eszk√∂zeit az uni√≥s vagy a tag√°llami jog hat√°rozza meg, az adatkezelŇĎt vagy az adatkezelŇĎ kijel√∂l√©s√©re vonatkoz√≥ k√ľl√∂n√∂s szempontokat az uni√≥s vagy a tag√°llami jog is meghat√°rozhatja;



4. ‚Äěharmadik f√©l‚ÄĚ: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy b√°rmely egy√©b szerv, amely nem azonos az √©rintettel, az adatkezelŇĎvel, az adatfeldolgoz√≥val vagy azokkal a szem√©lyekkel, akik az adatkezelŇĎ vagy adatfeldolgoz√≥ k√∂zvetlen ir√°ny√≠t√°sa alatt a szem√©lyes adatok kezel√©s√©re felhatalmaz√°st kaptak;



5. ‚Äěaz √©rintett hozz√°j√°rul√°sa‚ÄĚ: az √©rintett akarat√°nak √∂nk√©ntes, konkr√©t √©s megfelelŇĎ t√°j√©koztat√°son alapul√≥ √©s egy√©rtelmŇĪ kinyilv√°n√≠t√°sa, amellyel az √©rintett nyilatkozat vagy a megerŇĎs√≠t√©st f√©lre√©rthetetlen√ľl kifejezŇĎ cselekedet √ļtj√°n jelzi, hogy beleegyez√©s√©t adja az ŇĎt √©rintŇĎ szem√©lyes adatok kezel√©s√©hez;



6. ‚Äěadatv√©delmi incidens‚ÄĚ: a biztons√°g olyan s√©r√ľl√©se, amely a tov√°bb√≠tott, t√°rolt vagy m√°s m√≥don kezelt szem√©lyes adatok v√©letlen vagy jogellenes megsemmis√≠t√©s√©t, elveszt√©s√©t, megv√°ltoztat√°s√°t, jogosulatlan k√∂zl√©s√©t vagy az azokhoz val√≥ jogosulatlan hozz√°f√©r√©st eredm√©nyezi;



9. ‚Äěfel√ľgyeleti hat√≥s√°g‚ÄĚ: egy tag√°llam √°ltal l√©trehozott f√ľggetlen k√∂zhatalmi szerv;



10. ‚Äětiltakoz√°s‚ÄĚ: az √©rintett nyilatkozata, amellyel szem√©lyes adatainak kezel√©s√©t kifog√°solja, √©s az adatkezel√©s megsz√ľntet√©s√©t, illetve a kezelt adatok t√∂rl√©s√©t k√©ri;



11. ‚Äěadattov√°bb√≠t√°s‚ÄĚ: az adat meghat√°rozott harmadik szem√©ly sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele;



12. ‚Äěnyilv√°noss√°gra hozatal‚ÄĚ: az adat b√°rki sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele;



13. ‚Äěadatt√∂rl√©s‚ÄĚ: az adatok felismerhetetlenn√© t√©tele oly m√≥don, hogy a helyre√°ll√≠t√°suk t√∂bb√© nem lehets√©ges;



14. ‚Äěadatmegjel√∂l√©s‚ÄĚ: az adat azonos√≠t√≥ jelz√©ssel ell√°t√°sa annak megk√ľl√∂nb√∂ztet√©se c√©lj√°b√≥l



15. ‚Äěadatz√°rol√°s‚ÄĚ: az adat azonos√≠t√≥ jelz√©ssel ell√°t√°sa tov√°bbi kezel√©s√©nek v√©gleges vagy meghat√°rozott idŇĎre t√∂rt√©nŇĎ korl√°toz√°sa c√©lj√°b√≥l;



1. ADATKEZEL√ČS





Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak.

Csak olyan szem√©lyes adat kezelhetŇĎ, amely az adatkezel√©s c√©lj√°nak megval√≥sul√°s√°hoz elengedhetetlen, a c√©l el√©r√©s√©re alkalmas, csak a c√©l megval√≥sul√°s√°hoz sz√ľks√©ges m√©rt√©kben √©s ideig.

Annak, hogy a szem√©lyes adatok kezel√©se jogszerŇĪ legyen, az √©rintett hozz√°j√°rul√°s√°n kell alapulnia.

Az adatkezel√©sre csak akkor ker√ľl sor, ha az √©rintett egy√©rtelmŇĪ megerŇĎs√≠tŇĎ cselekedettel, p√©ld√°ul √≠r√°sbeli ‚Äď ide√©rtve az elektronikus √ļton tett ‚Äď, vagy sz√≥beli nyilatkozattal √∂nk√©ntes, konkr√©t, t√°j√©koztat√°son alapul√≥ √©s egy√©rtelmŇĪ hozz√°j√°rul√°s√°t adja szem√©lyes adatainak kezel√©s√©hez.

Jelen honlap haszn√°lat√°val, valamely szolg√°ltat√°s√°nak ig√©nybev√©tel√©vel a Felhaszn√°l√≥ hozz√°j√°rul, hogy szem√©lyes adatai kezel√©s√©re a jelen Adatkezel√©si Szab√°lyzat rendelkez√©sei alapj√°n ker√ľlj√∂n sor.

Egyes funkci√≥k eset√©ben (pl. h√≠rlev√©lre t√∂rt√©nŇĎ feliratkoz√°s) ilyen hozz√°j√°rul√°snak minŇĎs√ľl az is, ha a honlap megtekint√©se sor√°n Felhaszn√°l√≥ bejel√∂li az erre vonatkoz√≥ n√©gyzetet.

Az adatkezel√©s c√©lja a szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°s√°nak biztos√≠t√°sa √©s a kapcsolattart√°s.

Amennyiben a Felhaszn√°l√≥ nem saj√°t szem√©lyes adatait adja meg, az adatk√∂zlŇĎ k√∂teless√©ge az √©rintett hozz√°j√°rul√°s√°nak beszerz√©se.

A megadott szem√©lyes adatok val√≥dis√°g√°√©rt, pontoss√°g√°√©rt kiz√°r√≥lag Felhaszn√°l√≥ tartozik felelŇĎss√©ggel.

A szem√©lyes adatokat a Hoteltel Kft a mindenkori t√∂rv√©nyi, ad√≥jogi √©s sz√°mviteli elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎ ideig ŇĎrzi √©s a hat√°ridŇĎ eltelt√©vel t√∂rli azokat.



2. A HONLAP L√ĀTOGAT√ďINAK ADATKEZEL√ČSE





√Āraj√°nlatk√©r√©s, szobafoglal√°s, aj√°nd√©kutalv√°ny-v√°s√°rl√°s eset√©n a Felhaszn√°l√≥ hozz√°j√°rul√°sa alapj√°n a Hoteltel Kft tov√°bb√≠tja a Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott adatokat a sz√ľks√©ges m√©rt√©kben a sz√°ll√°shely fel√© aj√°nlatad√°s, visszaigazol√°s c√©lj√°b√≥l.

Sz√°ll√°sfoglal√°s, aj√°nlatk√©r√©s √©s aj√°nd√©kutalv√°ny-v√°s√°rl√°s sor√°n a Felhaszn√°l√≥ √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √©s a Hoteltel Kft √°ltal a sz√°ll√°shely fel√© tov√°bb√≠tott szem√©lyes adatok vonatkoz√°s√°ban a sz√°ll√°shelyek √ľzemeltetŇĎi √∂n√°ll√≥ adatkezelŇĎk√©nt j√°rnak el.

A kezelt adatok: név, telefonszám, e-mail cím, gyerekek száma és életkora.

Felhaszn√°l√≥nak lehetŇĎs√©ge van tov√°bbi adatok megad√°s√°ra a megjegyz√©s rovatban, ami seg√≠ti a Felhaszn√°l√≥ ig√©nyeinek teljes k√∂rŇĪ megismer√©s√©t, ez azonban nem k√∂telezŇĎ eleme a szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©tel√©nek.

Amennyiben az árajánlatkérés nem zárul konkrét foglalással, ajándékutalvány vásárlással, Hoteltel Kft az adatokat törli.

A Hoteltel Kft az elfogadott aj√°nlattal, megval√≥sult sz√°ll√°sfoglal√°ssal kapcsolatos szem√©lyes adatokat a sz√°mviteli √©s a sz√°ll√°shelyek fel√© fenn√°ll√≥ k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©se √©rdek√©ben 2000. √©vi C. t√∂rv√©ny 169.¬ß-a, illetve az ad√≥z√°s rendj√©rŇĎl sz√≥l√≥ 2003. √©vi XCII. t√∂rv√©nyben meghat√°rozott el√©v√ľl√©si ideig kezeli.

A szálláshelyek egyedi igényei alapján Hoteltel Kft a Felhasználó egyéb adatait is továbbítja a szálláshely felé a Felhasználó hozzájárulása alapján:



1. Felhasználó bankkártya adatainak kezelése

A kezelt adatok: bankkártya típusa; száma, tulajdonos neve; lejárati dátuma;

Hoteltel Kft ezen adatokat az elutaz√°st k√∂vetŇĎ elsŇĎ munkanapon t√∂rli.



2. Felhasználó számlázási címének kezelése



A kezelt adatok : számlázási név, cím

Hoteltel Kft ezen adatokat az elutaz√°st k√∂vetŇĎ elsŇĎ munkanapon t√∂rli.

A hírlevélre feliratkozók adatai

Adatkezel√©s c√©lja: h√≠rlev√©l k√ľld√©se, t√°j√©koztat√°s a leg√ļjabb sz√°llodai akci√≥kr√≥l.

A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, hozzájárulás megadásának dátuma.

Az adatkezel√©s idŇĎtartama: h√≠rlev√©l k√ľld√©s√©hez adott hozz√°j√°rul√°s visszavon√°s√°ig.

Az √©rintett a h√≠rlev√©lrŇĎl b√°rmikor leiratkozhat az elektronikus lev√©l alj√°n tal√°lhat√≥ link √ļtj√°n, a honlapon vagy az info@hoteltelnet.hu email c√≠men.

A megadott szem√©lyes adatokat Hoteltel Kft k√ľl√∂n list√°n, elk√ľl√∂n√≠tetten t√°rolja.



Hoteltel Kft megtesz minden biztonsági intézkedést annak érdekében, hogy a megadott személyes adatokat harmadik fél, arra jogosulatlannak ne ismerhesse meg.

√úzenetk√ľld√©s a honlapon (e-mail)

A kezelt adatok: n√©v, e-mail c√≠m, tel. sz√°m, az √ľzenet sz√∂vege

A Hoteltel Kft az √ľzeneteket a k√©rd√©s megv√°laszol√°s√°ig kezeli, ezt k√∂vetŇĎen pedig az e-maileket archiv√°lja √©s 1 √©vig t√°rolja.



A honlap látogatóinak adatai

A honlap haszn√°lata sor√°n r√∂gz√≠t√©sre ker√ľl a Felhaszn√°l√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek IP-c√≠me, a l√°togat√°s kezdŇĎ es befejezŇĎ idŇĎpontja, illetve egyes esetekben ‚ÄĒ a felhaszn√°l√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek be√°ll√≠t√°s√°t√≥l f√ľggŇĎen ‚ÄĒ a b√∂ng√©szŇĎ √©s az oper√°ci√≥s rendszer t√≠pusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan napl√≥zza.

Hoteltel Kft a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

Az adatkezel√©s c√©lja: a honlap l√°togat√°sa sor√°n a szolg√°ltat√≥ a szolg√°ltat√°s mŇĪk√∂d√©s√©nek ellenŇĎrz√©se √©s a vissza√©l√©sek megakad√°lyoz√°sa √©rdek√©ben r√∂gz√≠ti a l√°togat√≥i adatokat.

Az adatkezel√©s jogalapja: az √©rintett hozz√°j√°rul√°sa, illetve az. inform√°ci√≥s t√°rsadalommal √∂sszef√ľggŇĎ szolg√°ltat√°sok egyes k√©rd√©seirŇĎl sz√≥l√≥ 2001. √©vi CVIII. t√∂rv√©ny 13/A. ¬ß (3) bekezd√©se.

Az adatkezel√©s idŇĎtartama: a honlap megtekint√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 30 nap.



3. FACEBOOK



A Facebook oldalon tal√°lhat√≥ √ľzenŇĎ falon k√∂zz√©tett h√≠rfolyamra a l√°togat√≥ az oldalon tal√°lhat√≥ ‚Äělike‚ÄĚ/ ‚Äětetszik‚ÄĚ linkre kattintva iratkozhat fel, √©s az ugyanitt tal√°lhat√≥ ‚Äědislike‚ÄĚ/‚ÄĚnem tetszik‚ÄĚ linkre kattintva iratkozhat le, illetve az √ľzenŇĎ fal be√°ll√≠t√°sai seg√≠ts√©g√©vel t√∂r√∂lheti a nem k√≠v√°nt, √ľzenŇĎ falon megjelenŇĎ h√≠rfolyamokat.

4.Cookie-k haszn√°lata


Jelen weboldal a Google Inc. (‚ÄěGoogle‚ÄĚ) √°ltal ny√ļjtott Google Analytics webanalitikai szolg√°ltat√°st haszn√°lja. A Google Analytics a Felhaszn√°l√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©n elhelyezett sz√∂vegf√°jlokat, √ļn. ‚Äěs√ľtiket‚ÄĚ (cookies) haszn√°l, melyek c√©lja, hogy seg√≠tse a weboldal haszn√°lat√°nak elemz√©s√©t.

A Felhaszn√°l√≥ a weboldal b√∂ng√©sz√©s√©vel hozz√°j√°rul √©s beleegyezik a ‚Äěs√ľtik‚ÄĚ (cookies) haszn√°lat√°ba.

A honlapon a Google Analytics √°ltal haszn√°lt cookie-k (s√ľtik) mŇĪk√∂d√©s√©re a Google adatv√©delmi ir√°nyelvei vonatkoznak.


Jelen weboldal kis sz√∂veges inform√°ci√≥s f√°jlokat, √ļn. ‚Äěcookie‚ÄĚ-kat haszn√°l, melyek a l√°togat√≥k merevlemez√©n t√°rol√≥dnak. A cookie-k c√©lja figyelemmel k√≠s√©rni a honlap haszn√°lat√°t √©s l√°togat√°s√°t illetve seg√≠tik, hogy a honlap szem√©lyreszabott, minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°st tudjon biztos√≠tani.

A Felhaszn√°l√≥ meghat√°rozhatja, hogy k√≠v√°nja-e fogadni a cookie-kat vagy sem, ezt a sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek b√∂ng√©szŇĎj√©ben teheti meg.

Felhaszn√°l√≥nak lehetŇĎs√©ge van a cookie-kat t√∂r√∂lni a b√∂ng√©szŇĎk Eszk√∂z√∂k/Be√°ll√≠t√°sok men√ľj√©ben az Adatv√©delem men√ľpont be√°ll√≠t√°sai alatt.

Amennyiben Felhaszn√°l√≥ a sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek b√∂ng√©szŇĎj√©ben enged√©lyezi a cookie-k haszn√°lat√°t, √ļgy hozz√°j√°rul ahhoz, hogy az √≠gy k√∂zvet√≠tett inform√°ci√≥t Hoteltel Kft a honlap mŇĪk√∂dtet√©s√©nek c√©lj√°b√≥l felhaszn√°lja.

Amennyiben √Ėn nem enged√©lyezi a cookie-k fogad√°s√°t, abban az esetben a weboldal egyes szolg√°ltat√°sai nem vagy korl√°tozottan lesznek ig√©nybe vehetŇĎek.



5. Felhasználó jogai



Felhaszn√°l√≥ k√©relmezheti a Hoteltel Kft-tŇĎl, hogy adjon t√°j√©koztat√°st szem√©lyes adatai kezel√©s√©rŇĎl, k√©rheti szem√©lyes adatainak helyesb√≠t√©s√©t, valamint - a k√∂telezŇĎ adatkezel√©s kiv√©tel√©vel - t√∂rl√©s√©t vagy z√°rol√°s√°t.

Felhaszn√°l√≥ k√©relm√©re Hoteltel Kft t√°j√©koztat√°st ad az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokr√≥l, azok forr√°s√°r√≥l, az adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l, jogalapj√°r√≥l, idŇĎtartam√°r√≥l, az √©rintett szem√©lyes adatainak tov√°bb√≠t√°sa eset√©n az adattov√°bb√≠t√°s jogalapj√°r√≥l √©s c√≠mzettj√©rŇĎl.

Hoteltel Kft k√∂teles a k√©relem beny√ļjt√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott legr√∂videbb idŇĎ alatt, max. 30 napon bel√ľl, k√∂z√©rthetŇĎ form√°ban, ingyenesen, √≠r√°sban megadni a t√°j√©koztat√°st.

Hoteltel Kft a szem√©lyes adatot helyesb√≠ti, amennyiben a szem√©lyes adat a val√≥s√°gnak nem felel meg, √©s a val√≥s√°gnak megfelelŇĎ szem√©lyes adat rendelkez√©s√©re √°ll.

Hoteltel Kft a szem√©lyes adatot z√°rolja, amennyiben a Felhaszn√°l√≥ ezt k√©ri, vagy ha a rendelkez√©s√©re √°ll√≥ inform√°ci√≥k alapj√°n felt√©telezhetŇĎ, hogy a t√∂rl√©s s√©rten√© a Felhaszn√°l√≥ jogos √©rdekeit. A z√°rolt szem√©lyes adat kiz√°r√≥lag addig kezelhetŇĎ, ameddig fenn√°ll az az adatkezel√©si c√©l, amely a szem√©lyes adat t√∂rl√©s√©t kiz√°rta.

A Felhasználó személyes adatait a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével Hoteltel Kft törli, ha

- a szem√©lyes adatokra m√°r nincs sz√ľks√©g abb√≥l a c√©lb√≥l, amelybŇĎl azokat gyŇĪjt√∂tt√©k vagy m√°s m√≥don kezelt√©k

- az √©rintett visszavonja az adatkezel√©s alapj√°t k√©pezŇĎ hozz√°j√°rul√°s√°t √©s az adatkezel√©snek nincs m√°s jogalapja;

- az √©rintett tiltakozik az adatkezel√©s ellen, √©s nincs elsŇĎbbs√©get √©lvezŇĎ jogszerŇĪ ok az adatkezel√©sre;

- a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

- a kezelt adat hi√°nyos vagy t√©ves - √©s ez az √°llapot jogszerŇĪen nem orvosolhat√≥ - felt√©ve, hogy a t√∂rl√©st t√∂rv√©ny nem z√°rja ki,

- az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,

- bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte;


Hoteltel Kft megjel√∂li az √°ltala kezelt szem√©lyes adatot, ha az √©rintett vitatja annak helyess√©g√©t vagy pontoss√°g√°t, de a vitatott szem√©lyes adat helytelens√©ge vagy pontatlans√°ga nem √°llap√≠that√≥ meg egy√©rtelmŇĪen.

A helyesb√≠t√©srŇĎl, a z√°rol√°sr√≥l, a megjel√∂l√©srŇĎl √©s a t√∂rl√©srŇĎl Hoteltel Kft √©rtes√≠ti az √©rintettet, tov√°bb√° mindazokat, akiknek kor√°bban az adatot adatkezel√©s c√©lj√°ra tov√°bb√≠totta. Az √©rtes√≠t√©s mellŇĎzhetŇĎ, ha ez az adatkezel√©s c√©lj√°ra val√≥ tekintettel az √©rintett jogos √©rdek√©t nem s√©rti.

Amennyiben Hoteltel Kft a Felhaszn√°l√≥ helyesb√≠t√©s, z√°rol√°s vagy t√∂rl√©s ir√°nti k√©relm√©t nem teljes√≠ti, a k√©relem k√©zhezv√©tel√©t k√∂vetŇĎ 30 napon bel√ľl √≠r√°sban k√∂zli a helyesb√≠t√©s, z√°rol√°s vagy t√∂rl√©s ir√°nti k√©relem elutas√≠t√°s√°nak t√©nybeli √©s jogi indokait √©s t√°j√©koztatja az √©rintettet a b√≠r√≥s√°gi jogorvoslat, tov√°bb√° a Hat√≥s√°ghoz fordul√°s lehetŇĎs√©g√©rŇĎl.



6. ADATV√ČDELEM




A Hoteltel Kft megfelelŇĎ technikai √©s szervez√©si int√©zked√©seket hajt v√©gre annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy kiz√°r√≥lag olyan szem√©lyes adatok kezel√©s√©re ker√ľlj√∂n sor, amelyek az adott konkr√©t adatkezel√©si c√©l szempontj√°b√≥l sz√ľks√©gesek. Ez a k√∂telezetts√©g vonatkozik a szem√©lyes adatok mennyis√©g√©re, kezel√©s√ľk m√©rt√©k√©re, t√°rol√°suk idŇĎtartam√°ra √©s hozz√°f√©rhetŇĎs√©g√ľkre.

A Hoteltel Kft az adatokat megfelelŇĎ int√©zked√©sekkel v√©di k√ľl√∂n√∂sen a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s, tov√°bb√≠t√°s, nyilv√°noss√°gra hozatal, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s, a v√©letlen megsemmis√ľl√©s √©s s√©r√ľl√©s ellen.

A személyes adatok technikai védelmének biztosítása érdekében minden biztonsági intézkedést megtesz.

A Hoteltel Kft a személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek - a szálláshely kivételével - nem szolgáltatja ki.

A Hoteltel Kft fenntartja a jogot, hogy a jogszab√°lyban meghat√°rozott esetekben az √©rintett k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl is, az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokat az illet√©kes hat√≥s√°gok, b√≠r√≥s√°gok r√©sz√©re azok megkeres√©s√©nek megfelelŇĎen √°tadja.

A Hoteltel Kft a weboldalain SSL adatvédelmi kódoló szoftvert alkalmaz online foglalások esetében.

A hálózaton kezelt személyes adatok elérését felhasználói névvel és jelszóval biztosítja.



7. ADATV√ČDELMI INCIDENS




Az adatv√©delmi incidenst az adatkezelŇĎ indokolatlan k√©sedelem n√©lk√ľl, √©s ha lehets√©ges, legk√©sŇĎbb 72 √≥r√°val azut√°n, hogy az adatv√©delmi incidens a tudom√°s√°ra jutott, bejelenti az illet√©kes fel√ľgyeleti hat√≥s√°gnak, kiv√©ve, ha az adatv√©delmi incidens val√≥sz√≠nŇĪs√≠thetŇĎen nem j√°r kock√°zattal a term√©szetes szem√©lyek jogaira √©s szabads√°gaira n√©zve. Ha a bejelent√©s nem t√∂rt√©nik meg 72 √≥r√°n bel√ľl, mell√©kelni kell hozz√° a k√©sedelem igazol√°s√°ra szolg√°l√≥ indokokat is.

Ha az adatv√©delmi incidens val√≥sz√≠nŇĪs√≠thetŇĎen magas kock√°zattal j√°r a term√©szetes szem√©lyek jogaira √©s szabads√°gaira n√©zve, az adatkezelŇĎ indokolatlan k√©sedelem n√©lk√ľl t√°j√©koztatja az √©rintettet az adatv√©delmi incidensrŇĎl.

Az √©rintett r√©sz√©re adott t√°j√©koztat√°sban vil√°gosan √©s k√∂z√©rthetŇĎen ismertetni kell az adatv√©delmi incidens jelleg√©t, √©s k√∂z√∂lni kell a trv. √°ltal elŇĎ√≠rt inform√°ci√≥kat √©s int√©zked√©seket.



8. Jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehetŇĎs√©gek




Felhaszn√°l√≥ jogosult a fel√ľgyeleti hat√≥s√°ghoz panaszt beny√ļjtani

Hoteltel Kft az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti.

A Hoteltel Kft mentes√ľl a felelŇĎss√©g al√≥l, ha bizony√≠tja, ha a k√°rt az adatkezel√©s k√∂r√©n k√≠v√ľl esŇĎ elh√°r√≠thatatlan ok id√©zte elŇĎ. Nem kell megt√©r√≠teni a k√°rt amennyiben az a k√°rosult sz√°nd√©kos vagy s√ļlyosan gondatlan magatart√°s√°b√≥l sz√°rmazott.

Az érintett a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos vélt jogsérelem esetén az illetékes törvényszékhez fordulhat vagy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.



Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal: www.naih.hu

Elnök: Dr. Péterfalvi Attila



9. Az adatkezelŇĎ adatai √©s el√©rhetŇĎs√©ge



Név: Hoteltel Kft.

Sz√©khely: 1221 Budapest, H√≥mezŇĎ u. 33.

Adószám: 12753406-3-43

Telefon: +36 1 2279614

E-mail: info@hoteltelnet.hu