FŇĎoldal2 √©jszak√°s Wellness utalv√°ny3 √©jszak√°s Aj√°nd√©kutalv√°nyAj√°nd√©kutalv√°nyok h√©tk√∂znapWellness utalv√°nyok h√©tv√©g√©n
Foglaljon akci√≥s sz√°ll√°st itt, foglal√°si d√≠j n√©lkl√ľl. √Ėn mindig a sz√°ll√°shelynek fizet!
Hotel keresés
Booking.com
Hívjon bizalommal!
+36 (1) 277-96-14
Partnereink
Akciós csomagok - Itt biztosan megtalálja...www.akcioscsomagok.hu
 
Akciós csomagajánlatok - Nálunk jó helyen jár...https://akcioscsomagajanlatok.hu
 
Itt elmondhatja véleményét...www.wellnesshotelvelemenyek.hu
 
SZ√ČP k√°rtya
 

√Āltal√°nos felhaszn√°l√°si felt√©telek


Hoteltel Kft tájékoztatja a Felhasználót, hogy jelen honlap használatával elfogadja az alábbi feltételeket:.

A Hoteltel Kft √°ltal √ľzemeltetett honlapon a Felhaszn√°l√≥ az online rendszeren kereszt√ľl vagy email √ļtj√°n aj√°nlatot k√©rhet a sz√°ll√°shelytŇĎl √©s lefoglalhatja a sz√°ll√°shelyek √°ltal meghirdetett szob√°kat, csomagaj√°nlatokat. Ezen szolg√°ltat√°sok teljesen ingyenesen vehetŇĎk ig√©nybe, Hoteltel Kft nem sz√°m√≠t fel semmilyen kieg√©sz√≠tŇĎ, foglal√°si d√≠jat.

Amennyiben Felhaszn√°l√≥ a kapott aj√°nlatot elfogadja √©s v√°lasz email √ļtj√°n lefoglalja a szob√°t vagy az online foglal√°si rendszeren kereszt√ľl bonyol√≠tja le szobafoglal√°s√°t, Felhaszn√°l√≥ a sz√°ll√°shellyel l√©p k√∂zvetlen szerzŇĎd√©ses kapcsolatba, a Hoteltel Kft kiz√°r√≥lag k√∂zvet√≠tŇĎi szerepet t√∂lt be. Felhaszn√°l√≥ mindig k√∂zvetlen√ľl a sz√°ll√°shelynek fizet a lefoglalt szob√°√©rt.
Aj√°nlatk√©r√©s eset√©n Hoteltel Kft tov√°bb√≠tja a Felhaszn√°l√≥ √°ltal az aj√°nlatk√©rŇĎ ŇĪrlapon megadott adatokat a sz√°ll√°shely fel√© (n√©v, tervezett utaz√°s d√°tuma, l√©tsz√°m, gyerekek sz√°ma √©s √©letkora, v√°lasztott csomag), a sz√°ll√°shely √°ltal k√ľld√∂tt aj√°nlatot pedig Felhaszn√°l√≥ fel√©.
Az aj√°nlat tartalmazza a fizetendŇĎ √∂sszeget, az √°r/csomag tartalm√°t, a sz√°ll√°shely √°ltal meghat√°rozott fizet√©si, lemond√°si felt√©teleket is.
Az aj√°nlat elfogad√°s√°val a foglal√≥ kijelenti, hogy a fizet√©si/lemond√°si felt√©teleket elolvasta √©s tudom√°sul vette. K√©rj√ľk, hogy mindig figyelmesen olvassa el m√©g a foglal√°s v√©gleges√≠t√©se elŇĎtt a fizet√©si, lemond√°si √©s a meg nem jelen√©sre vonatkoz√≥ felt√©teleket, mert a sz√°ll√°shelyek √°ltal kialak√≠tott egyes akci√≥s csomagok vagy √°rt√≠pusok csak speci√°lis felt√©telek mellett foglalhat√≥ak.
Amennyiben Felhasználó le szeretné mondani foglalását, azt mindenképpen írásban (email-ben) kell jeleznie!

Online foglal√°s eset√©n Felhaszn√°l√≥ a tervezett tart√≥zkod√°s d√°tum√°nak √©s az √©rkezŇĎ vend√©gek sz√°m√°nak megad√°sa ut√°n v√°laszthatja ki a foglal√°si rendszer √°ltal felk√≠n√°lt szobat√≠pusokb√≥l a sz√°m√°ra megfelelŇĎt. Felh√≠vjuk Felhaszn√°l√≥ figyelm√©t, hogy az egy√°gyas szoba csak 1 fŇĎ elhelyez√©s√©re alkalmas szob√°t jelent, az √°rat is e szerint adta meg a sz√°ll√°shely, ez√©rt amennyiben 2 fŇĎ √©rkezik, k√©rj√ľk a k√©t√°gyas szoba v√°laszt√°s√°t. Amennyiben Felhaszn√°l√≥ kimondottan francia√°gyas szob√°t szeretne, erre vonatkoz√≥ ig√©ny√©t a megjegyz√©s rovatban adhatja meg!
A foglalás véglegesítésével Felhasználó elfogadja az adott foglalásra vonatkozó fizetési, lemondási és a meg nem jelenés esetére vonatkozó feltételeket.
Online foglal√°s eset√©n egyes sz√°llod√°k a foglalts√°guk f√ľggv√©ny√©ben foglal√°si garanci√°t k√©rnek, mely Felhaszn√°l√≥ bankk√°rtya adatainak megad√°s√°t jelenti. A bankk√°rtya adatok biztons√°gosan megadhat√≥ak a honlapon, mert az adatokat SSL technol√≥gia v√©di. A sz√°ll√°shely saj√°t bel√©pŇĎk√≥dj√°val bel√©pve tudja a k√°rtyaadatokat leolvasni az extranet rendszerbŇĎl. A sz√°ll√°shely a megadott k√°rty√°n elŇĎauthoriz√°ci√≥t v√©gezhet, azaz ellenŇĎrizheti a k√°rtya √©rv√©nyess√©g√©t.
Amennyiben Felhasználó le szeretné mondani online foglalását, a visszaigazoló e-mailben található lemondó linkre kattintva teheti meg.

Az aj√°nlatk√©r√©s, foglal√°s sor√°n a Felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott szem√©lyes adatok Hoteltel Kft √°ltali kezel√©s√©rŇĎl r√©szletesen az Adatv√©delmi Nyilatkozatban t√°j√©koz√≥dhat.

A Hoteltel Kft bel√©pŇĎk√≥dot biztos√≠t a sz√°ll√°shely r√©sz√©re, melynek seg√≠ts√©g√©vel a sz√°ll√°shely az extranet -re bel√©pve tudja felt√∂lteni a k√∂vetkezŇĎ adatokat: napi szoba√°rak √©s csomagaj√°nlatok, tov√°bb√° z√°rni tudja a telth√°zas napokat, be√°ll√≠thatja, ha bankk√°rtya garanci√°t k√©r az online foglal√°shoz. Ezen k√≠v√ľl Hoteltel Kft hozz√°f√©r√©st biztos√≠t a sz√°ll√°shely r√©sz√©re az online foglal√°si rendszerben √©rkezett foglal√°sok adatainak megtekint√©s√©hez.
A sz√°ll√°shely √°ltal megadott egy√©b adatokat, le√≠r√°sokat, k√©peket - illetve egy√©ni meg√°llapod√°s alapj√°n a napi √°rakat, csomagaj√°nlatokat is - a Hoteltel Kft t√∂lti fel a honlapra. Ebben az esetben a sz√°ll√°shely √©rtes√≠t√©st k√ľld Hoteltel Kft-nek az √°rak v√°ltoz√°sa eset√©n √©s lek√ľldi a z√°rt napok list√°j√°t is.
A szálláshely vagy a Hoteltel Kft által feltöltött, de a szálláshely által megadott adatok és információk pontosságáért és valódiságáért a szálláshely felel.
Mivel Hoteltel Kft ‚Äďnek nem √°ll m√≥dj√°ban leellenŇĎrizni, hogy az √∂sszes, a sz√°ll√°shely √°ltal felt√∂lt√∂tt illetve megadott inform√°ci√≥ pontos, teljesk√∂rŇĪ √©s a val√≥s√°gnak megfelelŇĎ, tov√°bb√° a sz√°ll√°shelyek fenntartj√°k a jogot arra, hogy megv√°ltoztass√°k a szoba√°rakat, a csomagok √°r√°t √©s azok tartalm√°t, azonban Hoteltel Kft nem minden esetben kap ezekrŇĎl a v√°ltoztat√°sokr√≥l (idŇĎben) √©rtes√≠t√©st, Hoteltel Kft nem v√°llal felelŇĎss√©get az esetleges hib√°k√©rt, pontatlan, f√©lrevezetŇĎ vagy val√≥tlan adatok√©rt vagy az inform√°ci√≥k hi√°nyos k√∂zl√©s√©√©rt.
A honlapon felt√ľntetett napi szoba√°rak √©s csomag√°rak t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek, nem minŇĎs√ľlnek √°raj√°nlatnak.

A Hoteltel Kft nem v√°llal felelŇĎss√©get:
a szálláshely által megadott semmilyen pontatlan vagy hiányos információért
a sz√°ll√°shely √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sok√©rt
a szálláshelynek tulajdonítható semmilyen kárért, veszteségért vagy költségért, melyet Felhasználó elszenvedett vagy amiért fizetnie kellett,
semmilyen kárért, veszteségért vagy költségért, melyet Felhasználó elszenvedett vagy amiért fizetnie kellett a weboldal használata vagy késedelme miatt

Hoteltel Kft fenntartja a jogot, hogy a weboldalt b√°rmikor m√≥dos√≠tsa vagy √°tdolgozza. A honlap illetve az ott el√©rhetŇĎ inform√°ci√≥k, dokument√°ci√≥k, vagy m√°s √≠rott anyagok hozz√°f√©r√©s√©bŇĎl, illetve azok k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen felhaszn√°l√°s√°b√≥l, a honlap nem megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©bŇĎl, hi√°nyoss√°g√°b√≥l, esetleges √ľzemzavarb√≥l vagy f√©lre√©rthetŇĎs√©gbŇĎl eredŇĎ k√°rok√©rt √©s/vagy vesztes√©g√©rt val√≥ felelŇĎss√©get Hoteltel Kft kifejezetten kiz√°rja.

Minden, a Hoteltel Kft √°ltal k√©sz√≠tett, a weboldalon felt√ľntetett tartalom √©s inform√°ci√≥ szellemi tulajdonjoga a Hoteltel Kft-t illeti, annak b√°rmilyen felhaszn√°l√°sa csak a Hoteltel Kft enged√©ly√©nek birtok√°ban lehets√©ges.