FŇĎoldal2 √©jszak√°s Wellness utalv√°ny3 √©jszak√°s Aj√°nd√©kutalv√°nyAj√°nd√©kutalv√°nyok h√©tk√∂znapWellness utalv√°nyok h√©tv√©g√©n
Foglaljon akci√≥s sz√°ll√°st itt, foglal√°si d√≠j n√©lkl√ľl. √Ėn mindig a sz√°ll√°shelynek fizet!
Hotel keresés
Booking.com
Hívjon bizalommal!
+36 (1) 277-96-14
Partnereink
Akciós csomagok - Itt biztosan megtalálja...www.akcioscsomagok.hu
 
Akciós csomagajánlatok - Nálunk jó helyen jár...https://akcioscsomagajanlatok.hu
 
Itt elmondhatja véleményét...www.wellnesshotelvelemenyek.hu
 
SZ√ČP k√°rtya
 
Kapcsolat

Copyright Hoteltel Kft Budapest
Tel/Fax: +36-1-227 9614
E-mail:info@ajandekutalvanywellnessutalvany.hu

Amennyiben foglal√°s√°val kapcsolatosan speci√°lis k√©r√©se van vagy olyan k√©rd√©se mer√ľl fel, amely megv√°laszol√°s√°ra nem tal√°l elegendŇĎ inform√°ci√≥t weboldalunkon, k√©rj√ľk vegye fel a kapcsolatot irod√°nkkal.

Kolleg√°ink sz√≠vesen √°llnak az √©rdeklŇĎdŇĎk rendelkez√©s√©re, a k√∂vetkezŇĎ el√©rhetŇĎs√©geken:

Hoteltel Kft.
1221 Budapest, H√≥mezŇĎ u. 33.
Tel / Fax: +36-1-227 9614
Adószám: 12753406-3-43

Felh√≠vjuk sz√≠ves figyelm√©t, hogy amennyiben sz√°ll√°st szeretne foglalni, ahhoz hogy a weboldalon megjelen√≠tett kedvezm√©nyes √°rakat megkapja, azt online kell megtenni: v√°lasszon sz√°llod√°t, v√°lassza ki az √©rkez√©s √©s t√°voz√°s pontos idŇĎpontj√°t, √©s v√°lassza ki a k√≠v√°nt szobat√≠pust. Amennyiben a sz√°ll√°shely rendelkezik m√©g szabad szob√°kkal a lek√©rt idŇĎszakra, azonnal l√°tni fogja a pontos √°rakat √©s lehetŇĎs√©get kap a foglal√°si folyamat befejez√©s√©re, majd azonnali visszaigazol√°st kap e-mail-ben, a foglal√°skor elfogadott r√©szletekkel; amennyiben a sz√°ll√°shely m√°r telth√°zas az adott peri√≥dusra, a rendszer m√°s alternat√≠v√°t fog javasolni. √Črdemes a k√∂zeli sz√°llod√°k k√∂z√∂tt √ļjabb keres√©st ind√≠tani.